Oplossingen

Architect en aannemer

Graag delen we onze jarenlange ervaring met het inrichten van fietsenstallingen met u: we stellen onze lay-out bouwstenen in 2D of D-3 aan u beschikbaar. Deze kunt u gebruiken voor het ontwerp van de lay-out. Desgewenst kunnen wij de lay-out voor u ontwerpen. Bent u aannemer, dan kunt u zelf de etagerekken plaatsen met behulp van onze instructies. Maar wij kunnen u ook volledig ontzorgen en dit van u overnemen. En uiteraard kunnen wij advies geven wat het beste systeem is voor de beschikbare ruimte(s) en de specifieke gebruikers.

BIM

Wij kunnen participeren binnen de BIM-methodiek door onze fietsenrekken in een Revit-family (LOD 300-350) of in een IFC-bestand aan te leveren. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid: – om onze fietsenrekken te integreren in uw ontwerp. – samen met Mecurity de fietsenrekken te integreren in uw ontwerp. – Mecurity de fietsenrekken te laten integreren in uw ontwerp. Wij kunnen u ook 2D tekeningen in DWG/DXF bestanden beschikbaar stellen.

Fietsmobiliteitsplan

Wij kunnen beleidsmakers adviseren bij het opstellen van het fietsmobiliteitsplan. Wij analyseren de verschillende types fietsen die in een bepaalde regio worden gebruikt. Op basis van de analyse en beschikbare ruimte adviseren wij welk fietsparkeersysteem daar het best bij past.

Onderhoud

Als u onze producten afneemt, kunnen wij u ook complete service bieden. Bij schade en storingen zorgen we ervoor dat uw product binnen 48 uur wordt gerepareerd. Dit is mogelijk omdat we eigen monteurs hebben. Ons onderhoudscontract geldt de hele levensduur van het product. Wanneer uw fietsparkeersysteem is afgeschreven, dan kunnen wij het van u terugkopen voor gehele of gedeeltelijke recycling. Hiermee draagt u als afnemer bij aan het verminderen van onze afvalberg. Wij kunnen u ontzorgen van a tot z.

Projectmanagement

In grote bouwproject wordt altijd ruimte gecreëerd voor de stalling van fietsen. Mecurity kan tijdens het bouwproces advies geven wát het beste systeem is voor de beschikbare ruimte(s) en de specifieke gebruikers. De architect krijgt van ons de tools om de lay-out te maken (breedte gangpaden, overzichtelijkheid en veiligheid) of we komen naar u toe om gezamenlijk de beste oplossing te vinden.