Dubbellaags fietsparkeersystemen

Dubbellaags fietsparkeersystemen voor kratfietsen

Kratfietsen en fietsen met kinderzitjes voor en achter op de fiets passen niet in de huidige dubbellaags fietsparkeersystemen!  Toch beslaan deze fietsen een groot deel van het totale fietsenpark. Metingen wijzen zelfs uit dat 60% van de schoolgaande jeugd tegenwoordig op een kratfiets rijdt.

Mecurity heeft daarom dubbellaags fietsparkeersystemen ontwikkeld waarin kratfietsen wel passen. Het principe van deze systemen wijkt af van de reguliere systemen doordat de afstanden tussen de fietsen onderling (de hart-op hart-maat) is vergroot. Tevens zijn de onder- en bovengoten ten opzichte  elkaar verspringend geplaatst. Hierdoor ontstaat er bij het knikken van de bovengoot meer ruimte.

Een exploitant van de stalling kan ook moeilijk inschatten hoeveel kratfietsen er in de toekomst in een fietsenstalling geplaatst moeten worden. Mecurity heeft daarom een fietsparkeersysteem ontwikkeld met instelbare boven en onder goten. Zo kan men de hart-op-hart maat aangepassen aan de vraag. Neemt het aantal kratfietsen af, dan kunnen de goten dichter bij elkaar geplaatst worden. Hiermee ontstaat dan direct een grotere de capaciteit van de fietsenstalling.

Vraag meer informatie aan

Enkele producten

Speciaal voor kratfietsen en fietsen met kinderzitjes:  het enige Nederlandse etagerek waarbij de goten verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u alle type fietsen in een rek plaatsen.  Als fietsen met een breed stuur uit de mode raken, kunt u de opslagcapaciteit eenvoudig en goedkoop uitbreiden. Omdat in de Velo-Up Flex zware fietsen geplaatst worden, is de constructie hierop aangepast.  Octrooi verleend augustus 2020. Fietsparkeur aanstaande.

Speciaal voor kratfietsen en fietsen met kinderzitjes. Omdat in de Velo-Up Fixed zware fietsen geplaatst worden, is de constructie hierop aangepast. Leverbaar in steekmaten 500/550/575 mm

Referenties

http://tilburg.com/bedrijf/fietsenstalling-heuvel/

Dubbellaags-fietsparkeersysteem
Dubbellaags fietsparkeersysteem van Mecurity voor kratfietsen en fietsen met kinderzitjes