ASSISTENT CHEF WERKPLAATS

( Met doorgroei mogelijkheden)

Wie is Mecurity?

Mecurity is een bevlogen ontwikkelaar, producent en installateur van een breed assortiment van fietsparkeersystemen en producten (straatmeubilair) die hieraan gerelateerd zijn. De productie vindt in Nuenen plaats. De fiets wint enorm sterk aan populariteit en daarmee dus ook de behoefte aan fietsparkeersystemen. Mecurity voorziet met haar brede assortiment in deze behoefte en zal de komende jaren een sterke groei doormaken. De organisatie bestaat uit ca. 10 enthousiaste en betrokken medewerkers en heeft een flexibele en informele structuur.

Wat ga je doen?

Je gaat direct leidinggeven aan de afdelingen productie, installatie en onderhoud. Deze afdeling bestaat nu nog uit ca. 6 medewerkers maar zal in de komende tijd uitgebreid worden naar circa 12 collega’s. Je werkt mee aan de verdere groei van Mecurity door het verbeteren van de productieprocessen en de product kwaliteit. Je bent een hands-on manager, wat inhoudt dat je ook in het begin meewerkt.

De bewerkingen die we uitvoeren zijn:
-lassen robot en handmatig
-kanten
-assembleren
-installeren
-onderhoud

Coaching:
We zoeken een gedreven jonge man die al enige ervaring in de metaal heeft en wil doorgroeien naar de functie van chef werkplaats / productiemanager. Als je nog te weinig ervaring hebt dan helpen we je graag deze  ervaring op te doen. Zo nodig volg je een aantal cursussen. 

 Opleiding en ervaring:
MBO wtb en een paar jaar relevante ervaring.
Hands-on manager.
Kunnen meegroeien met het bedrijf.
Ervaring in de plaatwerkerij.
Kennis van MIG/Mag en TIG lassen.
Rijbewijs BE.
Kennis van en/of ervaring met autocad.
Kennis en ervaring met Office.

Wat bieden wij jou:

  • Gedreven collega’s en een prettige werkomgeving
  • Prachtig toekomstbestendig bedrijf
  • Doorgroeiperspectief
  • Goed salaris

Interesse?
Als deze functie je aanspreekt neem dan tijdens kantoor uren contact op met Frank Smolders,  Manager Operations 06-40691084.
Of na kantooruren met John de Haan,  Directeur 06-50513814 of Mail naar: info@mecurity.nl

Voor mee informatie ga naar onze website: www.mecurity.com