Etagerekken

Efficiënt parkeren in etagerekken

Het gebruik van de fiets zowel als vervoermiddel als ook recreatief, wint aan populariteit. Dit is goed voor onze gezondheid én die van het klimaat. Hierdoor ontstaat echter het volgende probleem: Waar stallen we al die fietsen in de binnenstad, bij scholen, ziekenhuizen en stations? Het parkeren van uw fiets in fiets etagerekken is de oplossing.
In het fiets etagerek kan de gebruiker fietsen boven elkaar plaatsen  waardoor we een efficiënte fietsenstalling kunnen creëren.  Het plaatsen van fietsen in het bovenste fietsparkeerplaats is eenvoudig en vergt weinig krachtsinspanning omdat het fiets etagerek is uitgerust met een gasveer. Zo’n  gasveer vindt u ook terug in de achterklep van uw auto waardoor ook deze makkelijk te liften is.

Op de instructieborden die bij de ingang van de fietsenstalling staat vermeld hoe de gebruiker het fietsetagerek moeiteloos kan bedienen.

Voor fietsparkeerkelders met een geringe plafondhoogte heeft Mecurity de  Velo-Up Low   ontwikkeld.
Fietsen uitgerust met een krat of kinderzitjes kunnen in de        Velo-Up Flex      of de Velo-Up Fixed   geplaatst worden.
Mecurity heeft een breed assortiment van fiets etagerekken. Voor elk type fiets en voor elke ruimte heeft Mecurity een oplossing. Mecurity biedt u volledige assistentie bij het efficient indelen van uw fietsenstalling.

Voor referentie project Amsterdam klik op : https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/amsterdam-zuid-strawinskylaan/

etagerekken voor optimaal gebruik van fiets parkeerruimte
Efficiënt parkeren in Mecurity Fiets-etagerekken