Etagerekken voor fietsen

Efficiënt fietsen parkeren in etagerekken

Door het plaatsen van etagerekken voor fietsen kan de capaciteit van een fietsenstalling verdubbeld worden

Het gebruik van de fiets zowel als vervoermiddel als ook recreatief, wint aan populariteit. Dit is goed voor onze gezondheid én voor het klimaat. Hierdoor ontstaat echter het volgende probleem: waar stallen we al die fietsen in de binnenstad, bij scholen, ziekenhuizen en stations? Het parkeren van fietsen in fiets etagerekken is de oplossing.
In het fiets etagerek kan de gebruiker fietsen boven elkaar plaatsen  waardoor we een efficiënte fietsenstalling kunnen creëren.  Het plaatsen van fietsen in het bovenste fietsparkeerplaats is eenvoudig en vergt weinig krachtsinspanning omdat het fiets etagerek is uitgerust met een gasveer. Zo’n  gasveer vindt u ook terug in de achterklep van uw auto waardoor ook deze makkelijk te liften is.

Op de instructieborden die bij de ingang van de fietsenstalling staat vermeld hoe de gebruiker het fietsetagerek moeiteloos kan bedienen.

Voor fietsparkeerkelders met een geringe plafondhoogte heeft Mecurity de Velo-Up Low ontwikkeld.
Fietsen uitgerust met een krat of kinderzitjes kunnen in de Velo-Up Flex of de Velo-Up Fixed geplaatst worden.
Mecurity heeft een breed assortiment van fiets etagerekken. Voor elk type fiets en voor elke ruimte heeft Mecurity een oplossing. Mecurity biedt u volledige assistentie bij het efficient indelen van uw fietsenstalling.

Vraag meer informatie aan

Onze producten

Fietsetagerek dat al geplaatst kan worden bij een minimale plafondhoogte van 2630mm. In dit rek kunnen ook lichte E-bikes geplaatst worden. De Velo Up Low Extra is een model dat geschikt is voor een plafond hoogte van minimaal 2510mm, hierbij wordt ten opzichte van de Low 25% van de capaciteit ingeleverd. Leverbaar in steekmaat HOH vanaf 375mm.

De Velo Up Base is een standaard fietsetagerek dat geplaatst wordt bij een minimale plafondhoogte van 2.680mm. Leverbaar in steekmaten HOH van 375mm. Met fietsparkeur.

Referenties

Voor referentie project Amsterdam klik op : https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/amsterdam-zuid-strawinskylaan/

etagerekken voor optimaal gebruik van fiets parkeerruimte
Efficiënt parkeren in Mecurity Fiets-etagerekken