Etagerekken voor fietsen

Efficiënt fietsen parkeren in etagerekken

Door het plaatsen van etagerekken voor fietsen kan de capaciteit van een fietsenstalling verdubbeld worden

Het gebruik van de fiets zowel als vervoermiddel als ook recreatief, wint aan populariteit. Dit is goed voor onze gezondheid én voor het klimaat. Hierdoor ontstaat echter het volgende probleem: waar stallen we al die fietsen in de binnenstad, bij scholen, ziekenhuizen en stations? Het parkeren van fietsen in fiets etagerekken is de oplossing.
In het fiets etagerek kan de gebruiker fietsen boven elkaar plaatsen  waardoor we een efficiënte fietsenstalling kunnen creëren.  Het plaatsen van fietsen in het bovenste fietsparkeerplaats is eenvoudig en vergt weinig krachtsinspanning omdat het fiets etagerek is uitgerust met een gasveer. Zo’n  gasveer vindt u ook terug in de achterklep van uw auto waardoor ook deze makkelijk te liften is.

Op de instructieborden die bij de ingang van de fietsenstalling staat vermeld hoe de gebruiker het fietsetagerek moeiteloos kan bedienen.

Voor fietsparkeerkelders met een geringe plafondhoogte heeft Mecurity de Velo-Up Low ontwikkeld.
Fietsen uitgerust met een krat of kinderzitjes kunnen in de Velo-Up Flex of de Velo-Up Fixed geplaatst worden.
Mecurity heeft een breed assortiment van fiets etagerekken. Voor elk type fiets en voor elke ruimte heeft Mecurity een oplossing. Mecurity biedt u volledige assistentie bij het efficient indelen van uw fietsenstalling.

Vraag meer informatie aan

Onze producten

Fietsetagerek dat al geplaatst kan worden bij een plafondhoogte vanaf 2.500 mm. In dit rek  kunnen ook E-bikes geplaatst worden. Leverbaar in steekmaten 375 en 400 mm. Met Fietsparkeur

Speciaal voor kratfietsen en fietsen met kinderzitjes:  het enige Nederlandse etagerek waarbij de goten verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u alle type fietsen in een rek plaatsen.  Als fietsen met een breed stuur uit de mode raken, kunt u de opslagcapaciteit eenvoudig en goedkoop uitbreiden. Omdat in de Velo-Up Flex zware fietsen geplaatst worden, is de constructie hierop aangepast.  Octrooi verleend augustus 2020. Fietsparkeur aanstaande.

Standaard fietsetagerek dat geplaatst kan worden bij een plafondhoogte van 2.685 mm. Leverbaar in steekmaat 400 mm. Met Fietsparkeur.

Referenties

Voor referentie project Amsterdam klik op : https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/amsterdam-zuid-strawinskylaan/

etagerekken voor optimaal gebruik van fiets parkeerruimte
Efficiënt parkeren in Mecurity Fiets-etagerekken