Fietsparkeer oplossingen voor Gemeenten

Mecurity ondersteunt Gemeenten bij de voorbereiding van bouwplannen voor fiets parkeergarages

Gemeenten stellen eisen aan het aantal fietsen dat geparkeerd moet kunnen worden bij grote bouwprojecten.  Als er sprake is van een beperkte vloeroppervlak is het plaatsen van  etagerekken een voor de hand liggende oplossing.

In de voorbereiding van zo’n groot project zijn de volgende vragen relevant:

  • Wat is de minimale plafondhoogte die nodig is voor dubbellaags systemen?
  • Waar moeten de leidingen en kabelgoten gelegd worden?
  • Hoe breed moeten de gangpaden zijn?
  • Waar plannen we de vluchtroutes?
  • Kunnen we de ruimte zo efficiënt mogelijk ingerichten?
  • Hoe creëren we een prettige omgeving voor de gebruiker?

Mecurity is de enige producent van fiets etagerekken in Nederland die zich volledig toelegt op de ontwikkeling en fabricage van fietsparkeersystemen. Zij heeft dan ook het breedste assortiment is fietsparkeersystemen.  Daarnaast heeft zij zowel jaren lang ervaring in het bouwen van grote fietsenstallingen met compact fietsparkeren  als het invullen van kleine buurtstallingen met het maximaal aantal fietsen.

Mecurity biedt gemeente, aannemers en architecten een compleet pakket aan ondersteuning van vrijblijvende adviezen tot ontwerpmodellen.

Voor elk type etagerek en elke geometrische positie heeft Mecurity IFC bestanden ontwikkeld.  Hierover kunt u als gemeente, architect en aannemer kosteloos beschikken door het aanvraagformulier in te vullen.

Mecurity is uw bouwpartner voor het optimaal inrichten van uw fietsparkeer-ruimtes.

Vraag meer informatie aan

Onze producten

Fietsetagerek dat al geplaatst kan worden bij een minimale plafondhoogte van 2630mm. In dit rek kunnen ook lichte E-bikes geplaatst worden. De Velo Up Low Extra is een model dat geschikt is voor een plafond hoogte van minimaal 2510mm, hierbij wordt ten opzichte van de Low 25% van de capaciteit ingeleverd. Leverbaar in steekmaat HOH vanaf 375mm.

De Velo Up Base is een standaard fietsetagerek dat geplaatst wordt bij een minimale plafondhoogte van 2.680mm. Leverbaar in steekmaten HOH van 375mm. Met fietsparkeur.

Referenties

Voor referentie project Amsterdam klik op : https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/amsterdam-zuid-strawinskylaan/