Fietsparkeer oplossingen voor Gemeenten

Mecurity ondersteunt Gemeenten bij de voorbereiding van bouwplannen voor fiets parkeergarages

Gemeenten stellen eisen aan het aantal fietsen dat geparkeerd moet kunnen worden bij grote bouwprojecten.  Als er sprake is van een beperkte vloeroppervlak is het plaatsen van  etagerekken een voor de hand liggende oplossing.

In de voorbereiding van zo’n groot project zijn de volgende vragen relevant:

  • Wat is de minimale plafondhoogte die nodig is voor dubbellaags systemen?
  • Waar moeten de leidingen en kabelgoten gelegd worden?
  • Hoe breed moeten de gangpaden zijn?
  • Waar plannen we de vluchtroutes?
  • Kunnen we de ruimte zo efficiënt mogelijk ingerichten?
  • Hoe creëren we een prettige omgeving voor de gebruiker?

Mecurity is de enige producent van fiets etagerekken in Nederland die zich volledig toelegt op de ontwikkeling en fabricage van fietsparkeersystemen. Zij heeft dan ook het breedste assortiment is fietsparkeersystemen.  Daarnaast heeft zij zowel jaren lang ervaring in het bouwen van grote fietsenstallingen met compact fietsparkeren  als het invullen van kleine buurtstallingen met het maximaal aantal fietsen.

Mecurity biedt gemeente, aannemers en architecten een compleet pakket aan ondersteuning van vrijblijvende adviezen tot ontwerpmodellen.

Voor elk type etagerek en elke geometrische positie heeft Mecurity IFC bestanden ontwikkeld.  Hierover kunt u als gemeente, architect en aannemer kosteloos beschikken door het aanvraagformulier in te vullen.

Mecurity is uw bouwpartner voor het optimaal inrichten van uw fietsparkeer-ruimtes.

Vraag meer informatie aan

Onze producten

Fietsetagerek dat al geplaatst kan worden bij een plafondhoogte vanaf 2.500 mm. In dit rek  kunnen ook E-bikes geplaatst worden. Leverbaar in steekmaten 375 en 400 mm. Met Fietsparkeur

Speciaal voor kratfietsen en fietsen met kinderzitjes:  het enige Nederlandse etagerek waarbij de goten verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u alle type fietsen in een rek plaatsen.  Als fietsen met een breed stuur uit de mode raken, kunt u de opslagcapaciteit eenvoudig en goedkoop uitbreiden. Omdat in de Velo-Up Flex zware fietsen geplaatst worden, is de constructie hierop aangepast.  Octrooi verleend augustus 2020. Fietsparkeur aanstaande.

Standaard fietsetagerek dat geplaatst kan worden bij een plafondhoogte van 2.685 mm. Leverbaar in steekmaat 400 mm. Met Fietsparkeur.

Referenties

Voor referentie project Amsterdam klik op : https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/amsterdam-zuid-strawinskylaan/