Inrichten fietsenstalling voor bedrijven

Mecurity helpt bij het inrichten van fietsenstallingen voor bedrijven

Het zorgzaam omgaan met het milieu en de behoefte aan meer beweging zijn trends van de laatste tijd. Als gevolg daarvan zijn mensen massaal overgestapt op de fiets en in het bijzonder op de e-bike voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Mecurity helpt bedrijven bij het inrichten van een optimale fietsenstalling voor medewerkers.

U kunt als bedrijf het fietsgebruik van uw medewerkers stimuleren door te zorgen voor :

-goed ingerichte fietsstallingen;

-de juiste fietsparkeersystemen;

-een financieringsregeling bij de aanschaf van een fiets;

– kleedlokalen met douches;

-ontmoediging van het auto gebruik.

Als uw medewerkers dan massaal op de fiets komen, ontstaat behoefte aan goede parkeerfaciliteiten.

Mecurity is gespecialiseerd in het inrichten van fietsenstallingen en wij helpen u graag bij maken van het plan voor een optimale fietsenstalling. Daartoe analyseren wij het fietsenpark en kijken naar de trends om vervolgens een plan uit te werken.  Hierbij kijken wij onder andere naar uw personeelsbestand ? Zijn er bijvoorbeeld veel jonge ouders met kinderzitjes op hun fietsen ?  ( speciaal daarvoor heeft Mecurity de Velo-Up Flex of de Velo-Up Fixed ontworpen) .

Mecurity heeft een breed assortiment van fiets etagerekken en hoog/laag systemen.  Voor elk type fiets van kratfiets tot racefiets en voor elke ruimte, met hoge of  lage plafonds,  heeft Mecurity een oplossing.

Het plan bevat:

  • aantal fietsparkeerplaatsen;
  • aantal oplaadpunten;
  • lay-out met routing;
  • vluchtwegen;
  • type fietsparkeersysteem;
  • nummersysteem voor locatie herkenning;
  • verlichting;
  • kleuren van vloer en plafond;
  • instructie borden.

Mecurity bouwt voor u de gehele stalling.  Zodra u het plan heeft goedgekeurd, ontvangt u een offerte voor de uitvoering. Mecurity produceert de fietsparkeersystemen zelf. De verlichting en de coating worden uitbesteed. Mecurity houdt de regie in handen en levert het project turn-key op. U heeft er geen omkijken naar.

Vraag meer informatie aan

Enkele producten uit het assortiment

Speciaal voor kratfietsen en fietsen met kinderzitjes:  het enige Nederlandse etagerek waarbij de goten verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u alle type fietsen in een rek plaatsen.  Als fietsen met een breed stuur uit de mode raken, kunt u de opslagcapaciteit eenvoudig en goedkoop uitbreiden. Omdat in de Velo-Up Flex zware fietsen geplaatst worden, is de constructie hierop aangepast.  Octrooi verleend augustus 2020. Fietsparkeur aanstaande.

Fietsetagerek dat geschikt is voor E-bikes met batterij op bagagedrager.  Dit rek heeft meer lengte, waardoor de bovengoot de batterij met bagagedrager van de onder-geplaatste fiets niet raakt wanneer de goot naar beneden knikt. Steekmaten 375 en 400 mm  

Standaard fietsetagerek dat geplaatst kan worden bij een plafondhoogte van 2.685 mm. Leverbaar in steekmaat 400 mm. Met Fietsparkeur.

Fietsenstalling voor bedrijven
Efficiënte Fietsenstalling voor bedrijven

Referenties

Voor referentie project Amsterdam klik op : https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/amsterdam-zuid-strawinskylaan/