Over ons

Mecurity ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt fietsenrekken, etagerekken en fietsenstallingen. Ons assortiment is breed, en voor elke toepassing hebben we een gebruikersvriendelijke oplossing. Custommade indien nodig. Zo hebben wij speciale dubbellaags fietsparkeersystemen voor lage plafonds (2500 mm). Alle producten zijn vandalismebestendig en voorzien van een langdurige garantie.

Innovatief en onderscheidend

Dankzij nauwe samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven is innovatie altijd gewaarborgd. Onze fietsparkeersystemen onderscheiden zich door de extreme soepelheid van de bewegingsmechanismen. Daardoor is het gebruikersgemak groot, en de systemen werken geruisloos. Op onze bewegingsmechanismen rust octrooi. Dankzij onze innovatieve aanpak sluiten onze geavanceerde systemen vlot en naadloos aan op de razendsnelle ontwikkelingen in de fietsenwereld. Die gaan continu door en Mecurity beweegt voortdurend mee.

Neem contact met ons op

Noviteit

Mecurity is de enige fabrikant die de Velo-Up Flex aanbiedt. Dit is een etagerek met instelbare onder-en bovengoten. Elk type fiets past erin. Momenteel is de kratfiets in de mode, die veel ruimte in beslag neemt. Als deze tred voorbij is, kunnen de goten dichter bij elkaar worden geplaatst zodat er meer parkeercapaciteit ontstaat. Zo bent u altijd verzekerd van een passend systeem. Nu en in de toekomst.

Naar onze producten

Waar staan onze producten?

De afgelopen jaren hebben wij 100.000 fietsparkeersystemen geplaatst bij scholen, ziekenhuizen, in openbare fietsstallingen, appartementencomplexen, bedrijven en stations.

Maatschappelijk verantwoord

Ondernemen People, Planet, Profit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Mecurity. Onze bedrijfsvoering is afgestemd op duurzaamheid en energiebesparing. Bij ons is de productontwikkeling een permanent voortschrijdend en innovatief proces. Door inkoop van duurzame grondstoffen én door optimalisatie van het productieproces besparen we veel materiaal. Daardoor neemt onze CO2 – uitstoot sterk af – in de afgelopen 5 jaar was deze 25 %. Daarnaast zijn onze producten voor 98 % recyclebaar, met als gevolg weinig afval. En dus minder kosten. Uiteraard staan wij ook voor sociale duurzaamheid. Van grondstof tot eindproduct: alles is 100 % vrij van kinderarbeid.

Neem contact met ons op