Inrichten fietsparkeerplaatsen door Aannemers

Aannemers staan voor uitdaging om een maximaal aantal fietsen te stallen in garage waarin pilaren staan en buizen langs plafonds lopen.

Het inrichten van de fietsparkeerplaatsen of fietsenstallingen door Aannemers is een uitdaging omdat hierover vaak pas in een latere fase van een project wordt nagedacht. En dan vormt de inrichting ook nog vaak een sluitpost.  Dit maakt het inrichten van een ruimte waar pilaren staan en waar balken en kabelgoten onder het plafond lopen nog een extra uitdaging.

 

Met fiets-etagerekken,  ook wel dubbellaags fietsparkeren of compact fietsparkeren genoemd, wordt de ruimte zo efficiënt mogelijk ingericht. Mecurity ondersteunt aannemers hierbij. Hierdoor krijgt u als aannemer een optimale inrichting en die voor de gebruiker de beste parkeergelegenheid biedt.

We hebben universele etagerekken. Deze voldoen vaak al aan de behoefte. Daarnaast hebben we ook een groot aantal etagerekken voor speciale fietsen  of voor garages met beperkte plafondhoogte.

Daarmee biedt Mecurity voor elke ruimte en fiets een oplossing.

Het inrichten van een eenvoudige stalling kunt u zelf. De zijaanzicht tekeningen kunt u direct downloaden.

Van alle producten zijn tekeningen van de geclaimde ruimte beschikbaar. Hiermee kunt u de lay-out maken.

Het inrichten van een grote complexe stalling vereist meer werk. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw beste assistent bij het inrichten van deze stallingen.

Tevens beschikken wij over BIM modellen waarin u  alle data kunt  importeren voor de optimale flow van uw project.